KVKK, GİZLİLİK VE GÜVENLİK


Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme;

 

Turuncu Butik olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na ("Kanun") uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun'dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.
 

1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler
 

Turuncu Butik olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Turuncu Butik ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yürürlüğe girmeden önce yasalara uygun şekilde elde edilen kişisel verileriniz de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara göre işlenmekte ve korunmaktadır.

2. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

Turuncu Butik olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Turuncu Butik 'in birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir. Turuncu Butik müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Turuncu Butik ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

Turuncu Butik, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun'da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

4. Kişisel Veri Sahibinin KVVK Kanunu'nun ("Kanun") 11. maddesinde Sayılan Hakları

Turuncu Butik ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir.
Turuncu Butik 'in kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
Turuncu Butik 'in yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

34/684279 sicil numarasıyla İstanbul Tuhafiye Manifaturacı ve Hazır Giyim Esnaf Odası'na Kayıtlı, 7240384772 Vergi Numaralı, Yeşilköy Mahallesi İstasyon Cad. No:59/3 Bakırköy/İstanbul lokasyonunda bulunan Turuncu Butik(Aykut Pehlivan) KVKK kapsamında veri sorumlusudur.

Kişisel veri sahipleri, görüş ve soruları ile ilgili bizimle iletişime geçebilir.

Ünvanı : Turuncu Butik(Aykut Pehlivan)
Telefonu : (+90) 531 862 44 82
Esnaf ve Sanatkar Sicil No : 34/684279
Vergi Dairesi : Bakırköy
Vergi Numarası : 7240384772
Adresi : Yeşilköy Mahallesi İstasyon Cad. No:59/3 Bakırköy/İstanbul
E-Mail : [email protected]

Gizlilik ve Güvenlik

Turuncubutik.com, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim,yaş,ilgi lanlarınız,e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. Turuncubutik.com sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece Turuncubutik.com bünyesinde kullanılmaktadır. Turuncubutik.com, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır.
Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.
Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.
Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, sitemizden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst düzeyde tutmak amacıyla hiçbir şekilde Turuncubutik.com veya ona hizmet eden şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Turuncubutik.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız/tabletiniz/mobil cihazınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Turuncu Butik
Adresi : Yeşilköy Mahallesi İstasyon Cad. No:59/3 Bakırköy/İstanbul
Telefonu : (+90) 531 862 44 82

Çerez Kullanımı

Web sitemiz, hizmetlerimizi kullanmanızı kolaylaştırmak, web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Tarayıcı ayarlarında çerez kullanımından vazgeçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı inceleyin.